13.3.2015

Ei nollat empimällä tule

Viime maanantain treenin jälkeisestä huonosta fiiliksestä johtuen jouduin pohtimaan todella tarkasti ilmoitanko Aavan seuraaviin lähiseudun kisoihin. Lisäksi takaraivossa kolkuttelee, että jos Aava aloittaakin juoksunsa etuajassa ja kisat jäävät käymättä.

Sain tehtyä päätökseni ja ilmoitin Aavan kahdelle radalle. Edellisen treenin surkuttelu on lopetettava ja suunnattava katse seuraavia treenejä ja kisoja kohti. Nollat ei empimällä tule, eikä varsinkaan jos olisin päättänyt jättää kisat tietoisesti välistä. Muutamia vuosia sitten olin lähes vastaavassa tilanteessa, kun mietin ilmoitanko koiran näyttelyyn vai en. Ilmoitin, ja ensimmäinen SERTihän se silloin napsahti. Toivoa sopii, jos historia toistaisi itseään.

Lähdetään jälleen hakemaan kisakokemusta rennolla fiiliksellä ilman pakkonolla tavoitteita. Tehdään maanantain treeneissä kisanomainen treeni ja katsotaan mihin rahkeet riittää kisoissa.

Peukut pystyyn, että Aava malttaa olla juoksematta vielä ensi viikon!


FB:n gööttiryhmässä kiertää namihaaste, johon mekin nyt otettiin osaa. Nätisti Aava malttoi odotella, vaikka kuola suupielistä valuikin ja joutui pitämään katseensa suurimmaksi osaksi pois nameista välttyäkseen kiusaukselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti