21.7.2014

Tervossa mätsäröimässä

Lauantaina oli Tervossa mätsäri, johon osallistuttiin Aavan kanssa. Samalla vierailtiin anoppilassa, joten saatiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Seuraksi saatiin poikakaverin siskon sekarotuiset tytöt Caramel ja Cicaro, jotka myöskin osallistuivat mätsäriin.
Mätsäri järjestettiin aukealla urheilukentällä, johon aurinko paahtoi kuumasti. Odottelimme luokkamme alkua varjoisalla paikalla, mutta siitä huolimatta helle uuvutti Aavan eikä se enää kehässä malttanut esiintyä. Aava ravasi kuono maata myöten, eikä oikein malttanut seisoa paikallaan, vaan tarjosi koko ajan istumista. Tästäpä sitten tuloksena sininen nauha. Parina meillä oli Caramel.

Sinisten kilpailuluokassa sijoituttiin kaikesta huolimatta kolmansiksi. Eipä nämä mätsärit ole meille kuitenkaan niin totista hommaa, mukavaa irtiottoa arjesta vain. Mielellään suokin menestystä sellasille koirakoille, jotka eivät voi syystä tai toisesta osallistua virallisiin näyttelyihin.

Anoppilassa Aava sai peuhata paimenlauman kanssa yllin kyllin, ja  kotiin ajaessa ihan mielellään painui maate, kun päiväunetkin oli jäänyt nukkumatta. Taisipa seuraava yökin mennä liikahtamatta.

Tässäpä vielä Leenan ottamia kuvia


Hei, miks ei voida mennä kontakteja ku mä niin tykkäisin?


Kattokaa! Mä osaan kävellä käsillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti