10.8.2014

Valmista tuli!

Eilen vietettiin päivää kotikotona Maaningalla. Sain työkutsun aamuvuoroon ja ajattelin, että nyt olisi hyvä tilaisuus rakennella myös agilityesteet (puomi, keinu ja A-este) valmiiksi. Poikakaveri aloitti nikkaroimisen jo ties milloin, mutta nyt vasta oli riittävästi aikaa tehdä ne loppuun saakka.

Esteet on rakennettu SAGIn sääntöjen mukaisilla mitoilla vanerista ja laudoista. Laudat ja vanerit maalattiin, jotta olisivat säänkestävämpiä, vaikka ne päällystettiinkin kokolattiamaton? jäänteillä. Päällystekangas loppui vähän kesken ja A-esteen harja (päällyste ei siis ole kontaktialue) jäi vielä päällystämättä. Toivon mukaan kangasta on jäljellä jossain varastossa, jotta sekin saataisiin täysin valmiiksi. Joku päivä pitää vielä maalilla tms. merkata kontaktialueet esteisiin.

Yllätyin positiivisesti miten hienot esteistä tuli, vaikka osasinkin odottaa niiden onnistuvan erinomaisesti taitavan raksamieheni ansiosta :) Erittäin ihmeellistä olisi, jos hän päätyisi blogia lueskelemaan, mutta silti kiitän vielä täälläkin. KIITOS!

Oli olemassa myös videonpätkä, kun Aava suorittaa esteitä. Jostain syystä kone ei kuitenkaan suostu avaamaan koko tiedostoa (kaikki muut kylläkin), joten on tähän kuvaan on tyytyminen. Lisään videon jahka selvitän, mikä mättää.

Kattokaa ny! Mullon iha omat esteet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti