2.2.2016

Inna debytoi

Niin koitti hetki, jolloin Innankin oli aika debytoida kehässä, tuomarin edessä. Viime hetken treenit tehtiin edellispäivänä, jolloin hampaiden näyttäminenkin saatiin kehäkuntoon. Edessä oli jokavuotinen metsästyspystykorvien ja lappalaiskoirien jalostuspäivänäyttely, yksi suurimmista näille roduille järjestettävistä.

Jämptipennut arvosteli alunperin ilmoitetusta poiketen Hannu Talvi, kasvattajatuomari. Ulkopuolinen esittäjäkin löytyi, sillä samaan aikaan itse olin kehätoimitsijana toisessa kehässä enkä pystynyt Innaa esittämään. Yhteisen esiintymissävelen löytymiseen ei vieraan ihmisen kanssa tarvinnut tuhlata aikaa. Reippaasti ja nätisti oli Inna esiintynyt.

Narttupentuja 7-9kk -pentuluokassa oli yhteensä kuusi. Innaa ei sijoitettu, mutta kelpo arvostelun se sai. Jäämme odottelemaan neitosen kehittymistä aikuismaisemmaksi, minkä jälkeen mietiskellään seuraavia kinkereitä.

Pahoittelut puhelinlaadusta ©J.K.
Tuomarin mielipide:
"Vaaleanharmaa. Mittasuhteiltaan riittävä. Keskikokoa hieman pienempi. Pää saisi olla kauttaaltaan pidempi. Tiivis, jäntevä runko. Hyväasentoiset vahvat raajat. Hieman pehmeä turkki. Häntä saisi kiertyä vielä enemmän reidelle. Normaali luonne ja liikunta."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti