7.2.2011

Gööttilenkillä


Käytiin eilen aamulla virkistäytymässä gööttilenkin merkeissä. Mukana meitä oli 6 ihmistä ja 6 gööttiä. Tehtiin lenkki metsässä ja koirat saivat juosta vapaana ja olivatkin siitä tosi innoissaan. Aava oli aluksi aika arka ja juoksi muita koiria karkuun eikä halunnut ollenkaan olla niitten luona.

Epäilen, että tämä johtuu siitä, kun viime keskiviikko iltana oltiin Aavan kanssa ihan normaalilla iltakävelyllä ja naapurin pihasta juoksee innokas, nuori saksanpaimenkoira narttu ja ensi haistelujen jälkeen ärisee Aavalle, vaikka Aava makasi maassa alistuneena. Säikähdin itsekin aika tavalla tapausta ja otin Aavan syliini. Huomasin kuinka paljon se tärisee, se ei koskaan ole pelännyt niin paljon kuin silloin. Aava myös piti minusta kiinni tassuillaan eikä olisi halunnut mennä maahan, vaikka koiran omistaja oli tullut ottamaan koiran kiinni ja hätää ei enää ollut!

Edetessämme lenkillä (eilen) Aava rohkaistui ja alkoi leikkimään. Ja taisi Onnikin vähän ihastua Aavaan, kun oli jo melkein pentuja tekemässä...
Lisää kuvia Sarin blogissa

Aava, Vega, Vinka, Cindy, Eve ja Onni

Aava oppi eilen uuden "tempun": Aamukahvilla äipän kanssa

2 kommenttia:

  1. Hieno tuo ryhmäkuva :)
    Teit aivan oikein kun nappasit Aavan syliin!

    VastaaPoista
  2. Hyvää aamukahviseuraa!
    Mekin olis voitu lähteä lenkkeilemään, mut ei tule seurattua jatkuvasti gööttipalstaa..Harmi.
    Pian nähdään!
    Ellis.

    VastaaPoista